Tarvitseeko yrityksesi koulutusta sesonkityöntekijälle?

Koulutuskeskus Brahe tarjoaa tänä keväänä uuden 5 osaamispisteen laajuisen sesonkityöntekijän koulutuksen, jossa yhdistyvät opinnot ja kesätyö. Koulutuksessa suoritetaan hygieniapassi ja anniskelupassi.

Opintojen sisältönä ovat:

  • hyvän asiakaspalvelun perusteet
  • keittiötyöskentelyn avustavat tehtävät
  • kassatyöskentelyn perusteet
  • tarjoilun perusteet
  • hygienian ja siivouksen perusteet
  • työyhteisössä toimiminen

Koulutuksessa opiskellaan teoriaa keväällä 24.4.–22.5.2023 Koulutuskeskus Brahessa ja käytännön työtä ravintolassa, kahvilassa tai hotellissa kesällä. Osaaminen näytetään kesän lopulla työpaikalla.

Koulutus sopii kaikille, joita sesonkityöt kiinnostavat. Koulutukseen voivat hakeutua esimerkiksi opiskelijat, jotka haluavat kesätöihin ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin. Myös yritykset, jotka ovat jo valinneet kesätyöntekijöitä, voivat ohjata kesätyöntekijänsä hankkimaan työssä tarvittavaa osaamista tähän koulutukseen.

Hakeutuminen koulutukseen 31.3.2023 mennessä.

Lisätiedot

Sari Alajoki
puh. 040 135 7163
sari.alajoki [at] brahe.fi

Tyhjä ravintola.

Uutishuone

06.05.2020
Menikö koronawebinaari ohi tai puuduttaako ohjeiden lukeminen? Suomen Yrittäjät on koonnut koulutuksista laajan videokirjaston, mikä sisältää runsaasti tietoa koronakriisistä selviytymisestä....
06.05.2020
Mille pohjalle rakennetaan suomalainen älymaatalous? Maataloutemme ja koko ruokajärjestelmämme kestävänä perustana ovat investoivat, kehittyvät, kannattavat ja kilpailukykyiset tilat. Osaaminen,...
06.05.2020
FinNuclear järjestää verkkokoulutuksen ISO 19443 standardista – johdanto ydinenergia-alan vaatimuksiin. Koulutus tarjoaa tiiviin tietopaketin ydinalan erityispiirteistä ja -vaatimuksista, joiden...
06.05.2020
Alihankinta.info on hakupalvelu ostajille ja alihankintaa tarjoaville yrityksille. Toiminta tulee kattamaan koko maan, kun Seutukaupunkien yritysverkostot -hanke laajentaa palvelun maksuttomaksi...
29.04.2020
Radio Pookin mainosmyynnistä vastaava Bauer Media tekee yhteistyötä vuosittain satojen kuuluvuusalueensa yritysten kanssa. Juuri nyt vallitsevan maailmantilanteen vuoksi ne tarvitsevat kaikkien...
29.04.2020
Koronaviruksesta johtuvien poikkeusolojen vuoksi maatalouden tukijärjestelmiin tulee muutoksia. Valkuais- ja öljykasvien viljelyyn ohjataan lisäpanostusta. Pian alkavalla kasvukaudella EU-palkkion...
29.04.2020
Työterveyslaitos, ministeriöt ja työmarkkinakeskusjärjestöt yhdessä Suomen Yrittäjien, Business Finlandin, Opetushallituksen, Sitran ja Työturvallisuuskeskuksen kanssa keräävät ja jakavat yhdessä...
29.04.2020
Tukea ravintoloille Koronapandemian vuoksi suljettujen ravintoloiden tappioiden kompensoimisesta on tulossa lisätietoa lähiaikoina. Hallitus valmistelee mallia, jossa tukea suunnataan ravintoloiden...