Henkilöstön yhteystiedot

Teemme töitä tosissamme, mutta emme totisina! Autamme löytämään ratkaisut ja suuntaamme yhdessä eteenpäin, aina luottamuksella.

Asiakkaidemme palveluksessa

Olemme usein asiakkaidemme luona tai edistämässä seutukunnan asioita siellä, missä asioihin parhaiten vaikutetaan. Varmimmin tapaat meidät toimistolla tai muussa sovitussa paikassa varaamalla ajan etukäteen joko soittamalla tai sähköpostilla. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön sivuillamme, ja otamme yhteyttä haluamallasi tavalla viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Huolehdimme jatkuvasti osaamisestamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme uusinta tietoa. Toimimme myös seutumme kuntien ja yritysten äänitorvena kotimaassa ja ulkomailla. Kaikki omat palvelumme ovat maksuttomia.

Henkilöstö


Pasi Pitkänen.Pasi Pitkänen, johtaja (FI, EN)  
040 135 6750, pasi.pitkanen [at] raahe.fi  
Pasi on Johtaja, joka saa asioita tapahtumaan. Tarttuvan hyvän-tuulisuuden lisäksi Pasilla on kyky nähdä sekä pienimmät yksityis-kohdat että suuret kokonaisuudet, joskus jopa tulevaisuuteen. Kiireenkin keskellä ehtii aina vaihtaa muutaman sanan. Aluekehittäminen ja sijoittumisasiat vievät Pasia ympäri Suomen.

Mia Kastelli.Mia Kastelli, toimistoassistentti (FI, EN)  
044 439 3288, mia.kastelli [at] raahe.fi  
Parempi nimike Mialle olisi toimistovelho, sillä kaikki onnistuu ja päälle saa vielä hyvän mielen. Mia on kuin tehty asiakaspalveluun ja lisäksi hoituvat monenlaiset kuviot hallinto- ja talouspuolella. Mialla on yliluonnollinen kyky korjata laitteita pelkällä läsnäolollaan ja tietää kaikki, mitä on meneillään.

Mikko Rehula.Mikko Rehula, toimistoassistentti (FI, EN)  
040 136 5147, mikko.rehula [at] raahe.fi  
Mikko auttelee monenmoisessa toimistotyössä ja hoitaa juoksevia asioita, eli on korvaamaton tuki toimistoarjen sujuvassa pyörityksessä! Päivitettävää ja järjestelyä riittää ohjelmistoihin, kokouksiin ja moneen muuhun liittyen.

 

Jussi Kemilä.Jussi Kemilä, yrityskehityspäällikkö (FI, EN)  
040 830 3018, jussi.kemila [at] raahe.fi  
Jussi saa asiat sujumaan ja näyttämään helpolta, olivat ne kuinka monimutkaisia tahansa. Rahoituskuviot, laskelmien teko sekä kehittämis- ja hankesuunnitelmat ovat Jussin heiniä. Sitoutuneella urheilumiehellä on sana hallussa, mutta vitsit eivät kehity ankarasta harjoittelusta huolimatta.

Riitta Palosaari.Riitta Palosaari, yrityskehityspäällikkö (FI, EN)  
040 830 3198, riitta.palosaari [at] raahe.fi  
Riittaa parempaa kuuntelijaa saa hakea ja ratkaisuvaihtoehtoja löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen. Myötätuntoisen yritysten auttajan lisäksi Riitasta löytyy aikamoinen piiskuri, joka ei jätä kiveäkään kääntämättä ennen kuin ollaan päästy sovittuun tavoitteeseen.

Edvard Musijenko.Edvard Musijenko, projektiasiantuntija (FI, EN, UKR, RU)  
040 135 6967, edvard.musijenko [at] raahe.fi  
Edvard rakentaa verkostoja ja auttaa yrityksiä pääsemään mukaan alihankintaprojekteihin, missä kielitaidosta ja laatuvaatimusten tuntemisesta on todella hyötyä. Aina kohtelias ja ajattelevainen Edvard on nopea liikkeissään ja usein lennossa.

 

Aira Meriruoko.Aira Meriruoko, markkinointisihteeri 80% (FI, EN)  
040 135 7027, aira.meriruoko [at] raahe.fi  
Airalla on hyppysissään seudun markkinointikuviot sekä viestinnän tehtävät nettisivujen ja muiden kanavien parissa. Lisäksi rekrytointien kautta seudulle muuttoa suunnittelevat saavat Airalta tukea muuttamiseen ja asumiseen liittyvissä asioissa hymyllä höystettynä.

Anna-Kaisa Ala-aho.Anna-Kaisa Vimpari, joukkoliikennesuunnittelija (FI, EN)  
040 130 8206, anna-kaisa.ala-aho [at] raahe.fi  
Anna-Kaisa tekee töitä fiksumman liikkumisen parissa! Joukkoliikenteen toteuttaminen älykkäällä, kustannustehokkaalla ja ilmastoystävällisellä tavalla tulee tarpeeseen alueen mittavien investointien toteutuessa ja kuntien välisen pendelöinnin lisääntyessä.

Minna Näsman.Minna Näsman, projektipäällikkö (FI, EN, SE)  
040 130 8232, minna.nasman [at] raahe.fi  
Sidosryhmäyhteistyön konkarina Minna on oivallinen kansallisen vetyverkoston vetäjä. Tulevaisuuden energia liikuttaa Minnaa ympäri maan kokoamassa toimijoita yhteen ja viemässä Suomea Euroopan vetykartoille.

 

Kuva tulossa.Visa Noronen, asiantuntija 40% (FI, EN, SE, GE, FR, RU, ES)  
045 120 3506, visa.noronen [at] raahe.fi  
Kansainvälisen asiantuntijaviestinnän ammattilainen Visa välittää vetytalouden sanomaa ja kasvattaa BotH2nia-brändin tunnettuutta houkuttaakseen uusia investointeja vetyteollisuuteen Pohjanlahden ympärille.

 

Sari Alajoki.Sari Alajoki, projektipäällikkö 50% (FI, EN)  
040 135 7163, sari.alajoki [at] raahe.fi  
Sari on mukana kehittämässä seutukaupunkeja entistä houkuttelevammiksi kokoamalla verkostojen voimaa innovaatioekosysteemiin. Sarin osaaminen on käytössä myös Koulutuskeskus Brahessa.

 

Kuva tulossa.Petri Merisaari, asiantuntija 50 % (FI, EN)  
040 130 8284, petri.merisaari [at] raahe.fi  
Petri selvittää mistä fossiilivapaaksi muuttuvan terästuotannon raaka-aineeksi saataisiin riittävästi kierrätysterästä. Olisiko yksi mahdollisuus purkutelakan perustaminen Suomeen ja erityisesti Raahen alueelle.

 

 

 

Visit Raahe

Terhi Eteläinen.Terhi Eteläinen, matkailupäällikkö (FI, EN)  
040 130 3884, terhi.etelainen [at] raahe.fi  
Terhillä on hymy herkässä ja Raahen seudun ylistyslaulua kaikuva näppäimistö. Erityisesti sydämellä on matkailun palvelumuotoilu ja markkinointikanavien tehokas hyödyntäminen. Otathan yhteyttä, kun olet kiinnostunut tuotteesi kehittämisestä ja Visit Raahen yhteismarkkinoinnin tarjoamasta näkyvyydestä matkailupalvelullesi.  
 

Marjo-Riitta Sipilä.

Marjo-Riitta Sipilä, projektikoordinaattori (FI, EN)  
040 130 8237, marjo-riitta.sipila [at] raahe.fi  
Kaikissa Raahen seudun kunnissa asunut Marjo-Riitta monipuolistaa seutukunnan matkailuelinkeinoa ja paikallisten yrittäjien palvelutarjontaa pyörämatkailua kehittämällä. Intohimoisena tavoitteena on myös seudun matkailun näkyvyyden lisääminen, johon Marjo-Riitalla on myös vahva ja laaja koulutus.  
 

 

Visit Raahen logo.