Saavutettavuusseloste

Raahen seudun kehitys pyrkii takaamaan verkkosivuston saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee Raahen seudun kehityksen verkkosivustoa.

Vaatimustenmukaisuus

Verkkosivusto vastaa suurilta osin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA. Sivut on julkaistu 3.2.2020.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto saattaa sisältää liitetiedostoja (pdf, doc), joista kaikki eivät ole saavutettavia. Ei-saavutettavia liitetiedostoja ovat ennen 23.9.2018 julkaistuja tiedostoja, mitkä eivät kuulu sovellettavan lainsäädännön piiriin. Myös osa yhteistyökumppaneiden tuottamista sisällöistä voi sisältää saavutettavuuspuutteita. Voit tarvittaessa pyytää tiedostoja saavutettavassa muodossa suoraan Raahen seudun kehitykseltä.

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Selosteen tiedot perustuvat käyttäjätestaukseen ja itsearvioon. Sivuston teknisen saavutettavuuden on toteuttanut sivuston julkaisujärjestelmästä vastaava Joki ICT Oy.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro meille havaitsemasi saavutettavuuspuutteet ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteen voit antaa sähköpostitse yrityspalvelut [at] raahe.fi

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä saavutettavuusselvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (ESAVI). ESAVIn Saavutettavuusvaatimukset.fi -sivustolta löydät ohjeet valituksen tekemiseen ja asian hoitamiseen.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus [at] avi.fi

puh. 0295 016 000 (vaihde)