Palvelumme

Asiakkaidemme menestys on tärkein onnistumisemme mittari. Kaikki mitä teemme, tähtää alueemme hyvinvoinnin ja kasvun edistämiseen elinkeinoelämän kehittämisen kautta.

Raahen seudun kehitys

Virtaa yrityselämään!

Me autamme lisäämään virtaa koko Raahen seutukunnan alueen yrityselämään antamalla asioille lisäpotkua poistamalla tekemisen esteitä ja sujuvoittamalla toimintaa.

  • Yrityspalvelumme kattaa kaikki vaiheet ensimmäisestä idean raakileesta monikansalliseksi konserniksi kasvamiseen asti. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä eikä mikään asia ole liian pieni tai suuri ratkaistavaksi yhdessä.
  • Aluekehittämisessä tuemme alueemme vahvuuksia ja autamme uusia toimialoja kasvuun verkostoja hyödyntäen ja koulutusta tarjoamalla. Edunajaminen alueen elinkeinoelämän näkökulmasta kattaa paikallisen, kansallisen sekä kansainvälisen tason.
  • Sijoittumispalveluiden avulla teemme alueelle muuttamisen yrityksille mahdollisimman helpoksi. Autamme löytämään vastaukset kaikkiin kysymyksiin ja pääsyn oikeisiin pöytiin.
  • Verkostomme on laaja ja heidän huippuosaamisensa on asiakkaidemme käytössä. Autamme kääntymään oikean tahon puoleen ja tarjoamme kontaktit.
  • Seudullista matkailua kehittävä Visit Raahe on osa Raahen seudun kehitystä.

Hallinto

Raahen seudun kehitys on Raahen seutukunnan eli Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien sekä Raahen kaupungin välinen yhteistyöorganisaatio. Kehittämistyötä tehdään yhdessä seudun viranomaisten, päättäjien ja yritysten kanssa. Työkaluina ovat erilaiset hankkeet ja valtakunnalliset kehittämisohjelmat.

Organisaation työtä ohjaa seututiimi, jossa ovat mukana Raahen kaupunginjohtaja sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kunnanjohtajat. Juridisesti organisaatio toimii Raahen kaupungin keskushallinnon vastuuyksikkönä kehittämislautakunnan alaisuudessa ja noudattaa kaupungin hallintosääntöä.