Yrittäjien Hall of Fame

Raahen seutukunnan yrittäjät ovat todellisia tähtiä, sillä mitäpä olisi alueemme ilman heidän korvaamatonta panostaan. Suuresta arvostuksesta yrittäjiä kohtaan esittelemme ylpeänä seudun yrittäjien kunniagallerian yhteistyössä Yrittäjien paikallisyhdistysten kanssa!

Tähtikoriste puuseinää vasten.

Vuoden yrittäjiä juhlitaan Raahen seudulla

Yrittäjäjärjestön paikallisyhdistykset Raahessa, Vihannissa, Siikajoella ja Pyhäjoella valitsevat joka vuosi keskuudestaan yrittäjän, joka on ansiokkaasti toiminut esimerkkinä muille. Lisäksi Nuorkauppakamari valitsee vuoden nuoren yrittäjän. Valitut palkitaan yhteisessä seutukunnallisessa yrittäjäjuhlassa.

Olemme koonneet yhteen viime vuosien palkitut ja uusimpiin pääset tutustumaan myös lyhyillä esittelyvideoilla, jotka ovat toteuttaneet yhteistyössä paikalliset yritykset Tuupa Records ja Jäljen Jättiläinen.

Vuoden yrittäjät 2021

Raahen vuoden yrittäjiä 2021 ovat Virpi ja Risto Ojaniemi, Motori Oy

Vaatii raakaa työtä ja kestävyyttä lunastaa palvelulupaus ja laatuvaatimukset jokaiselle asiakkaalle. Liiketoimintaa on kehitetty pitkäjänteisesti ja on pärjätty muuttuvassa toimintaympäristössä kehittämällä uusia palveluita, kuten kotiinkuljetusta ja verkkokauppaa.

Raahen vuoden yrittäjä 2021 –videoesittely (4:55 min.). Videon toteutus: Tuupa Records. Katso video suurikokoisena uudessa selainikkunassa.

Siikajoen vuoden yrittäjiä 2021 ovat Petri ja Lasse Svensk, Koneurakointi Svensk Ay

Siikajoen Tuomiojalla sijaitseva Koneurakointi Svensk Ay on hyvämaineinen, sekä kasvava perheyritys, jolla on työllistävä vaikutus alueen elinvoimalle.

Siikajoen vuoden yrittäjä 2021 –videoesittely (2:36 min.). Videon toteutus: Tuupa Records. Katso video suurikokoisena uudessa selainikkunassa.

Pyhäjoen vuoden yrittäjä 2021 on Jani Westerlund, PR Rolls Oy

Innovatiivisuus toiminnassa, hyvä työnantajana ja työllistäjä. Asiakasta palveleva osaaminen, työllistää yritystä ympäri maailmaa. Yrittäjä on ahkera moniosaaja, joka tulee ihmisten kanssa hyvin toimeen. Yritys on hyvä esimerkki erikoisosaamisesta seutukunnassa.

Pyhäjoen vuoden yrittäjä 2021 –videoesittely (4:08 min.). Videon toteutus: Tuupa Records. Katso video suurikokoisena uudessa selainikkunassa.

Vihannin vuoden yrittäjä 2021 on Jukka Kotila, Autokotila Oy

Nuorena yrittäjäksi ryhtynyt työllistäjä pienellä paikkakunnalla.

Vihannin vuoden yrittäjä 2021 –videoesittely (2:32 min.). Videon toteutus: Tuupa Records. Katso video suurikokoisena uudessa selainikkunassa.

Vuoden nuori yrittäjä 2021 on Nina Tirkkonen, Studio Pocahontas

Nina on tehnyt jo 8 vuoden ajan monelle yrittäjälle paikan yrittää ja luonut heille pienyrittäjille lämpimän työyhteisön. Palvelu on loistavaa ja sitä on monipuolistettu koko ajan asiakkaita kuunnellen. Sinnikäs ja nöyrä asenne työssä mitä Nina intohimolla tekee, näkyy kaikessa.

Nina toimii Raahessa yrittäjänä myös Pole Fit Clubissa, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa muun muassa ilmajoogaa ja tankotanssia.

Vuoden nuori yrittäjä 2021 –videoesittely (4:32 min.). Videon toteutus: Tuupa Records. Katso video suurikokoisena uudessa selainikkunassa.

Aiempien vuosien palkitut yrittäjät

Raahe

Siikajoki

Pyhäjoki

Vihanti

Nuori yrittäjä