Yrittäjien Hall of Fame

Raahen seutukunnan yrittäjät ovat todellisia tähtiä, sillä mitäpä olisi alueemme ilman heidän korvaamatonta panostaan. Suuresta arvostuksesta yrittäjiä kohtaan esittelemme ylpeänä seudun yrittäjien kunniagallerian yhteistyössä Yrittäjien paikallisyhdistysten kanssa!

Tähtikoriste puuseinää vasten.

Vuoden yrittäjiä juhlitaan Raahen seudulla

Yrittäjäjärjestön paikallisyhdistykset Raahessa, Vihannissa, Siikajoella ja Pyhäjoella valitsevat joka vuosi keskuudestaan yrittäjän, joka on ansiokkaasti toiminut esimerkkinä muille. Lisäksi Nuorkauppakamari valitsee vuoden nuoren yrittäjän. Valitut palkitaan yhteisessä seutukunnallisessa yrittäjäjuhlassa.

Olemme koonneet yhteen viime vuosien palkitut ja uusimpiin pääset tutustumaan myös lyhyillä esittelyvideoilla.

Vuoden yrittäjät 2023

Raahen vuoden yrittäjiä 2023 ovat Sanna ja Lasse Paakkonen, WTF Design Oy

WTF Design on ylpeästi raahelainen vahvasti kasvupolulla oleva perheyritys, joka on laajentanut omistajapohjaansa ja tehnyt kasvuloikan alallaan. Yritys rakentaa brändiään ja tunnettuuttaan tavalla, joka on tehnyt yrityksestä houkuttelevan asiakkaille sekä työnhakijoille.

Arvostus työntekijöitä kohtaan näkyy vahvasti yrityksen viestinnässä ja yrityskuvassa. WTF Design on aidosti asiakkaansa kumppani, joka viestinnässään välittää asiatietoa markkinoinnista mielenkiintoisella, tavallista ihmistäkin kiinnostavalla tavalla ja nostaa positiivisesti esille myös kotikaupungin, jossa yrityksen kädenjälki näkyy sekä Raahen kaupungin että yksityisten yritysten brändeissä.

Tapa, jolla yrittäjät Sanna ja Lasse hoitavat yritystoimintaansa ja näkyvyyttänsä on raikasta ja taloudellisesti kannattavaa. Yrittäjänä ja enemmistöosakkaana Sanna Paakkonen osallistuu ja ottaa aktiivisesti ja rohkeasti kantaa kaupungin yrityselämän asioihin ja yrittäjien toimintaan. Hän kuuntelee ja aistii asiakasta, keskustelee aidosti ja tuottaa asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Sanna on rakentanut yritystään pitkäjänteisesti ja positiivisella otteella. Uskallus näkyy esimerkiksi yrityksen laajennettua toimintaansa Oulussa, ja rakkaus kotikaupunkiin Raaheen siinä, että toimisto säilyy Raahessa.

Raahen vuoden yrittäjät 2023 –videoesittely (5:48 min.). Videon toteutus: Tuupa Records. Katso video suurikokoisena uudessa selainikkunassa(link is external).

Siikajoen vuoden yrittäjä 2023 on Satu Heikkilä, Metsätoimisto Kiramo Oy

Satu ideoi koko kunnan elinvoimaa piristäviä tapahtumia mm. Ruukin torille. Oman yrityksen lisäksi toimi usean vuoden ajan yrittäjien toiminnassa sihteerinä ja tehonaisena.

On tuonut yrityksensä kautta uudenlaisen toimialan Siikajoelle.

Siikajoen vuoden yrittäjä 2023 –videoesittely (3:54 min.). Videon toteutus: Tuupa Records. Katso video suurikokoisena uudessa selainikkunassa(link is external).

Pyhäjoen vuoden yrittäjä 2023 on Asmo Muurinen, Asmo Muurinen Ky

Pitkäjänteistä yrittämistä kuntalaisten hyväksi.

Pyhäjoen vuoden yrittäjä 2023 –videoesittely (2:57 min.). Videon toteutus: Tuupa Records. Katso video suurikokoisena uudessa selainikkunassa(link is external).

Vihannin vuoden yrittäjä 2023 on Timo Voutilainen, T. Voutilainen Ky

Pitkäaikainen yritys, sitoutunut perinteisiin arvoihin yrittäjyyden maailmassa. Toiminta on monipuolista.

Vihannin vuoden yrittäjä 2023 –videoesittely (2:36 min.). Videon toteutus: Tuupa Records. Katso video suurikokoisena uudessa selainikkunassa(link is external).

Vuoden nuori yrittäjä 2023 on Anna Koskela, Go On Raahe

Anna Koskela on asiantunteva, innostava, inspiroiva ja positiivisuutta hehkuva yrittäjä, jonka energiat välittyvät kaikille hänen kanssaan asioiville.

Go On Raahe on vuoden 2022 Kauppalehden kasvuyritys -tittelin voittanut perusteluina yrityksen voimakkaamman kasvun päätoimialan keskitasoon nähden ja päässyt näin ollen 2 %:n suomalaisten osakeyhtiöiden joukkoon.

Go On -yrittäjä Anna Koskela on viime vuoden ansiokkaan menestyksen tähden, sekä myös yritystoiminnan laajentamisen vuoksi ansainnut Vuoden Nuoren Yrittäjän palkinnon. Kaiken edellä mainitun lisäksi hän on näkyvästi tukemassa Raahen työllisyystilannetta ja hänen yritys tuo myös muita Raahen alueen yrityksiä yhteen esimerkiksi aamukahvien merkeissä.

Vuoden nuori yrittäjä 2023 –videoesittely (2:13 min.). Videon toteutus: Tuupa Records. Katso video suurikokoisena uudessa selainikkunassa(link is external).

Aiempien vuosien palkitut yrittäjät

Raahe

Siikajoki

Pyhäjoki

Vihanti

Nuori yrittäjä