Rekrytointi ja koulutus

Tarvitsetko uusia tekijöitä tai tekijäsi osaamisen päivittämistä? Seudullamme on varsin kattava tarjonta koulutusta sekä nuorisolle että aikuisille.

Raahessa voi suorittaa reippaasti yli 100 erilaista ammattitutkintoa. Myös korkeakouluyhteistyötä kehitetään jatkuvasti useiden kumppaneiden kanssa. AMK-tutkintoa opiskelevat Raahessa rakennus- ja yhdyskuntatekniikan, tieto- ja viestintätekniikan sekä konetekniikan insinöörit, sairaanhoitajat ja pelialalle suuntautuvat tietojenkäsittelyn tradenomit.

Joustavat koulutusratkaisut yrityksille takaavat sen, että osaaminen on aina ajan tasalla ja työkortit kunnossa. Saat ammattitaitoista tukea rekrytointiin luonnollisesti myös Suomen mukavimmasta TE-toimistosta sekä paikallisista rekrytointipalveluista.

Yhteistyö on sujuvaa ja hedelmällistä!

Raahessa järjestetään vuosittain tammikuussa TSÄÄNSSI työ- ja koulutusmessut, joita koordinoi TE-toimisto. Vuonna 2022 Raahen seudun kehitys aloitti Risteys-rekrytointitapahtumat, joita jatketaan kumppaneiden ja yritysten kanssa. Messut ja tapahtumat on tarkoitettu kaikille työstä ja koulutuksesta kiinnostuneille ja niihin osallistuminen on työnantajille ja kävijöille ilmaista.

Raahen seudun ja lähialueiden työmahdollisuuksista kiinnostuneita varten on avattu Power Corner Finland -verkkosivusto, joka esittelee alueen kuntia, toimialoja ja vapaa-aikaa.

Rekrytointitarpeet ja -koulutukset
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Raahe
Yrityspalvelut
puh. 0295 056 502
kirjaamo.pohjois-pohjanmaa [at] te-toimisto.fi
tai Turvaviesti-palvelu
Räätälöidyt yrityskoulutukset

Koulutuskeskus Brahe
Eveliina Noponen
puh. 040 663 8815
eveliina.noponen [at] brahe.fi

Raahen Porvari- ja Kauppakoulu
Timo Vuoti
puh. 040 582 9386
timo.vuoti [at] rpkk.fi

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, Raahe
Paikalliset AMK-projektit, TKI ja muu yhteistyö
Jari Kähkönen
puh. 044 710 1303
jari.kahkonen [at] kamk.fi