Tarvitseeko yrityksesi koulutusta sesonkityöntekijälle?

Koulutuskeskus Brahe tarjoaa tänä keväänä uuden 5 osaamispisteen laajuisen sesonkityöntekijän koulutuksen, jossa yhdistyvät opinnot ja kesätyö. Koulutuksessa suoritetaan hygieniapassi ja anniskelupassi.

Opintojen sisältönä ovat:

  • hyvän asiakaspalvelun perusteet
  • keittiötyöskentelyn avustavat tehtävät
  • kassatyöskentelyn perusteet
  • tarjoilun perusteet
  • hygienian ja siivouksen perusteet
  • työyhteisössä toimiminen

Koulutuksessa opiskellaan teoriaa keväällä 24.4.–22.5.2023 Koulutuskeskus Brahessa ja käytännön työtä ravintolassa, kahvilassa tai hotellissa kesällä. Osaaminen näytetään kesän lopulla työpaikalla.

Koulutus sopii kaikille, joita sesonkityöt kiinnostavat. Koulutukseen voivat hakeutua esimerkiksi opiskelijat, jotka haluavat kesätöihin ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin. Myös yritykset, jotka ovat jo valinneet kesätyöntekijöitä, voivat ohjata kesätyöntekijänsä hankkimaan työssä tarvittavaa osaamista tähän koulutukseen.

Hakeutuminen koulutukseen 31.3.2023 mennessä.

Lisätiedot

Sari Alajoki
puh. 040 135 7163
sari.alajoki [at] brahe.fi

Tyhjä ravintola.

Uutishuone

11.05.2020
Osana Verkkosilta-operaatiota Kaleva Media jakaa mediatilaa pohjoisen yrityksille. Tukea voi hakea kampanja-aikana 8.-21.5.2020. Kuka voi hakea mediatilatukea? Kaleva Median mediatilatuen kriteerit...
11.05.2020
Suomen Yrittäjät kutsuu kaikkia yrittäjiä arvioimaan kotikuntansa toimintaa vastaamalla kuntabarometriin. Vastausaikaa on jatkettu 13.5. asti ja barometriin on lisätty kysymyksiä koronakriisiin...
07.05.2020
Business Finlandin ja ELY-keskusten kautta jaettavat yrityskehittämisen määrärahat kriisitilanteessa ovat käymässä vähiin. Raahen seudulla rahoitusta on haettu yrityskantaan nähden vähän. Tukea...
07.05.2020
Yritysten konkurssiin hakemista hillitään ja ulosotossa olevien tilannetta helpotetaan väliaikaisilla lakimuutoksilla. Velkojan oikeutta hakea yritys konkurssiin rajoitetaan Konkurssilakia muutetaan...
07.05.2020
Hallitus on sopinut mallista, jolla tuetaan ravintoloita työllistämisessä sekä hyvitetään kustannuksia, joita pakollisesta sulusta aiheutuu. Ravintolat, kahvilat ja anniskelupaikat on pidettävä...
07.05.2020
Työ- ja elinkeinoministeriö on tarkentanut kotikunnasta haettavan yksinyrittäjien koronatukeen liittyvää ohjeistusta. Kunnat voivat myöntää tukea myös eläkeläisille Eläketulot eivät vaikuta yrittäjän...
06.05.2020
Menikö koronawebinaari ohi tai puuduttaako ohjeiden lukeminen? Suomen Yrittäjät on koonnut koulutuksista laajan videokirjaston, mikä sisältää runsaasti tietoa koronakriisistä selviytymisestä....
06.05.2020
Mille pohjalle rakennetaan suomalainen älymaatalous? Maataloutemme ja koko ruokajärjestelmämme kestävänä perustana ovat investoivat, kehittyvät, kannattavat ja kilpailukykyiset tilat. Osaaminen,...