Tulevaisuuden työelämä -verkkoseminaari

Tule kuulemaan ja keskustelemaan huippuluennoitsijoiden tähdittämään seminaariin tulevaisuuden työelämästä! Seminaari on nähtävissä myös suorana lähetyksenä Kunta.tv:n kautta.

Suora lähetys Tulevaisuuden työelämä -seminaarista

Ilmoittaudu seminaariin

Työn murros ja artistiyhteiskunnan osaaminen

Futuristi ja tulevaisuudentutkija Ilkka Halava vie meidät työn murroksen ja tulevaisuuden osaamistarpeiden äärelle. Teemoina ovat:

  • työelämän rakennemuutos vaatii koulutukselta nopeampaa reagointia ja oppijalta vahvempaa toimijuutta  
  • kun arvon tuottamisen tavat muuttuvat, niin työ muuttuu – mistä löytyy toimiva agenda?  
  • ihmisen ja koneen yhteistyö – teknologiavapaiden alojen häviäminen

Maailma vuonna 2030 – miten megatrendit ja trendit muokkaavat tulevaisuuttamme?

Tulevaisuudentutkija ja tietokirjailija Elina Hiltunen raottaa tulevaisuutta megatrendien ja teknologisen kehityksen suhteen. Teemoina ovat:

  • maailman suuria megatrendejä ja sitä, miten ne voivat vaikuttaa tulevaisuuteen 
  • miten teknologia voi muuttaa tulevaisuuttamme  
  • ilmastonmuutos ja biodiversiteetin väheneminen, kestävä kehitys

Miten kehittää toimintaa tulevaisuuden tekijöitä varten?

Seminaarin lopuksi kuulemme vielä yrittäjän näkökulman, miten kehittää toimintaa tulevaisuuden tekijöitä varten. Yrittäjän puheenvuoron pitää toimitusjohtaja Jari Riihijärvi JOT-Rent Oy:stä.

Osallistuminen tilaisuuteen

Tilaisuus on maksuton ja se pidetään verkossa. Osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tilaisuutta.

Tilaisuuden järjestää Koulutuskeskus Brahe ja Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa -hanke.

lkka Halava (KTM, CBC) on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja Prime Frontier Oy:n sekä Future Works Oy:n toimitusjohtaja. Hän on yksi Suomen suosituimmista puhujista ja monen organisaation luottosparraaja. Sydämellinen radikaali, sovittelija, myötäajattelija. Mahdollisten tulevaisuuksien tarkkanäköinen kartoittaja ja vaikeidenkin ongelmien kärsivällinen ratkoja. Oppimisaddikti ja paremman huomisen rakentaja. Koska huomisen haasteista et selviä eilisen resepteillä.

Elina Hiltusella (Futuristi, Keynote puhuja, kauppatieteiden tohtori, diplomi-insinööri ja tietokirjailija) on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ennakoinnista. Elinan puheiden aiheet liittyvät tulevaisuuden eri aihealueisiin mm. megatrendeihin, teknologia- ja kuluttajatrendeihin, heikkoihin signaaleihin ja ennakoinnin menetelmiin. Elina käy paljon puhumassa myös eri aihealueiden tulevaisuudesta mm. tulevaisuuden työstä ja koulutuksesta, teknologian tuomista mahdollisuuksista, tulevaisuuden terveydenhuollosta, asumisesta, liikenteestä, energiasta ja niin edelleen.

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Verkkotilaisuus

Järjestäjä

Koulutuskeskus Brahe ja Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa -hanke
Ihmiskäsi ja virtuaalikäsi koskettavat värikästä aivokuvaketta.