Verkostoja & Innovaatioita -päivät Savonlinnassa

Kutsumme teidät 22.–23.11 Verkostoja & Innovaatioista -päiville Savonlinnaan tutustumaan alueen innovaatioekosysteemiin ja sen toimijoihin, sekä luomaan kestäviä yhteistyöverkostoja. V&I -päivillä saamme kunnon kattauksen Savonlinnan innovaatioekosysteemin toiminnasta ja pääsemme myös tutustumaan paikan päällä maailmanluokan tutkimusinfraan sekä kärkialojemme huippuyrityksiin.

Ensimmäinen V&I -päivä päätetään Savonlinnan Kulttuurikellarissa, missä pääsemme vaihtamaan vapaalle sekä verkostoitumaan rennoissa merkeissä. V&I -päivien päätteeksi pääsemme tutustumaan Suomen Metsämuseo Lustoon sekä metsäbiotalouden näyteikkunaan, joka käytännössä kokoaa mielenkiintoisella tavalla kaiken sen, mistä tämän päivän huippututkimus ja liiketoiminta on saanut alkunsa.

Savonlinnassa on mahdollisuus majoittua useassa hotellissa, joista voimme suositella Original Sokos Hotel Seurahuonetta, Spahotel Casinoa, Hotelli Pietari Kylliäistä sekä Hotelli Hospitzia. Kaikki edellä mainitut hotellit sijaitsevat Savonlinnan keskustassa.

Tutustu tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.11.2022

Lisätietoja tilaisuudesta:

  • Sami Sopanen, puh. 050 460 1555, Savonlinnan Hankekehitys Oy

Matka on tarkoitettu sekä kehittäjille että yrittäjille, joita nämä teemat ja aiheet kiinnostavat. Matkan sisältö on teknologiapainotteinen ja matkalla tutustutaan mm. Teknologiakylään ja erityisesti biotalousekosysteemeihin ja puutuoteteollisuuslaboratorioon. Osallistujamäärästä riippuen, voidaan järjestää yhteiskuljetus Raahen seudulta. Jos olet kiinnostunut kuljetuksesta, otathan yhteyttä:

  • Sari Alajoki: puh. 040 135 7163, sari.alajoki [at] raahe.fi

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Opetusravintola Paviljonki ja Suomen Metsämuseo Lusto

Tapahtumapaikan osoite

Rajalahdenkatu 4, Savonlinna sekä Lustontie 1, Punkaharju

Järjestäjä

Seutukaupunkien innovaatioekosysteemiverkoston kehittäminen -hanke
Viisi henkilöä ringissä kädet liitettynä yhteen.