Työpaja 3. LYHYTVIDEOT, JULKAISU JA SISÄLLÖT - Digitaalinen matkailumarkkinointi

Tervetuloa mukaan Digitaalisen matkailumarkkinoinnin valmennusarjaan!

21.11. aiheena on LYHYTVIDEOT, JULKAISU JA SISÄLLÖT

Tietoa valmennuksesta:

Tehtäväsi ennen klo 17 alkavaa valmennusta tai aloitusklinikan aikana klo 16-17. Kännykkään tulisi olla asennettuna YouTube, Instagram ja Tiktok. Tai ainakin se tai ne kanavat, joita sinulla on aikomus käyttää markkinoinnissasi. 
Huolehdi että sinulla on ko. kanaviin olemassa ja mukana tunnukset valmennuksen alkaessa 17.00. Jos sinulla on ongelmia tunnuksen tai asennuksen kanssa, niin voidaan ratkoa ne ennen valmennusta aloitusklinikalla 16.00–17.00.
 
Jos osallistut valmennukseen etänä, niin
Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella Teamsilla < linkki.
 
Jos osallistut valmennukseen Raahessa, tervetuloa Raahen seudun kehityksen tiloihin Brain Centerissä, Rantakatu 5 d. 2. krs neuvottelutilaan. Ei siis 1 krs. luentotilaan kuten aikaisemmissa tiedoissa on ollut.
 

Miksi lyhytvideot markkinoinnissa?

Lyhytvideotrendit mainonnassa ja markkinoinnissa. Mikä on niiden voima? Mitä ne voivat tuoda juuri minun liiketoiminnalleni?

Videokuvauksen pikakurssi

Miten kirkastat olennaisen viestissä? Käsikirjoitus ja toteutus. Kuvausvälineet, kuvausolosuhteet. Viisi kikkaa, joilla nostat tasoa ja vaikuttavuutta.

TikTokia käyttää lapsikin - miksen minä?

Mitä viestin 3 minuutissa? Mitä tavoittelen ja miten toteutan. Mikä on TikTok-strategiani? Ketä haluan tavoittaa? Kuvaus, musiikin lisäys, editointi ja julkaisu kaikki käytännössä.

Vähän vakavampaa ja tiivistetympää

Tiivistetään viesti minuuttiin. Menemme Youtuben Shortiin. Aihe on sama, jota jo kokeilimme. Julkaisemme ja jaamme.

Ensimmäinen Instagram reelsini

Nyt tiivistämme vielä. Instagram Reelsissä raja on 15 sekuntia. Sama aihe edelleen. Suunnittelu, toteutus ja julkaisu. Kolmen seuraavan reelsini käsikirjoitukset ja julkaisusuunnitelma.

Päivä pakettiin - mitä jäi käteen?

Learning fast, learning by doing ja flippaus ovat metelmiämme. Valtava määrä asiaa hetkessä. Onnistumiset ja oivallukset yhteisiksi.

 

Ilmoittaudu mukaan Digitaalisen matkailumarkkinoinnin työpajaan, yhteen, kahteen tai mielellään kaikkiin kolmeen. Valmentajana toimivat asiantuntijat Tom Himanen, Tom Hagelberg, sekä Saara Utti Tamora Oy:sta.

Valmennukset toteutetaan fyysisesti Raahen seudulla 3.10. Digitaalisen matkailumarkkinoinnin vuosikello, 7.11. Somestressin selättäminen ja 21.11. Lyhytvideot, julkaisut ja sisällöt, myös etäosallistuminen on mahdollista. Valmennuksista tulee saataville myös tallenne. Merkkaa siis ilmoittautumislomakkeeseen valmennukset joihin osallistut, sekä osallistutko paikan päällä vai etänä. Etänä osallistuville toimitetaan linkki ennen valmennusta lomakkeeseen ilmoitettuun osoitteeseen. 

Ennen kutakin työpajaa osallistujille on tarjolla vapaaehtoinen 1 tunnin klinikka, jonka aikana tarkistetaan että työpajassa tarvittavat sovelluksesi ovat kunnossa, eikä työpaja-aikaa tarvitse käyttää niiden ihmettelyyn. Varaa klinikan kanssa aikaa valmennukselle siis klo 16-20.

Valmennukset toteutetaan osana LAKU - Laaksoista kukkuloille hanketta. Kaikki LAKU-hankkeen toimenpiteet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille hankealueen (Raahe, Siikajoki, Pyhäjoki, Nivala, Haapajärvi ja Kärsämäki) matkailutoimijoille ja sellaisiksi haluaville.

Ota seurantaan hankkeen Facebook kanava sekä Raahen seudun matkailun kehittämisen Facebook.

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Raahen seudun kehitys Brain Center 2 krs. neuvottelutila

Tapahtumapaikan osoite

Rantakatu 5D 92100 Raahe

Järjestäjä

LAKU - laaksosta kukkuloille hanke

Yhteyshenkilön nimi

Terhi Eteläinen

Yhteyshenkilön sähköposti

terhi.etelainen@raahe.fi

Yhteyshenkilön puhelin

040 130 3884
Lyhytvideot työpaja 21.11.2022.