ME matkailun virtuaaliaamukahvilla

Tervetuloa matkailun virtuaaliaamukahveille. Keitä kuppiin sumppia tai saikkaa, pullaakin saa varata. Vietetään hetki porukassa kuulumisia vaihtaen.

Mitä teille matkailutoimijoille kuuluu joulusesongin lähestyessä? Minkälaista tukea koet tarvitsevasi juuri nyt? Onko mielen päällä jotain, joka askarruttaa erityisesti?

Kerromme Visit Raahen kuulumiset ja uusi tiimin jäsen esittäytyy. Akuuttina asiana tällä hetkellä on muun muassa Doerz-alustan hyödyntäminen. Tästäkin meidän on hyvä keskustella yhdessä.

Mukana aamukahveilla ovat Nousevasta Rannikkoseudusta Riikka Hautala ja Nina Kurunlahti. He tuovat tietoa loppuvuonna järjestettävistä työpajoista ja niiden puitteissa pohdittavista konkreettisista matkailun kehittämistoimista seuraavalle rahoituskaudelle.

Visit Raahe toimijoille kutsu laitetaan kalenterin ja sähköpostin kautta, mutta kaikki halukkaat Raahen seudun matkailutoimijat ovat linjoille tervetulleita.

Kokous toteutetaan Microsoft Teamsilla. Sinulla ei tarvitse olla Microsoft-tiliä osallistuaksesi. Suosittelen että jos Teams on sinulle uusi sovellus, käy testaamassa alla olevaa linkkiä ja oman kotitoimistovarustelun valmiutta jo etukäteen. Jos sinulla ei Microsoft tiliä ole, eikä Teams-moduulia asennettuna koneellesi niin valitse "Liity sen sijaan verkossa".

Teams-linkki kokoukseen

Jos on kysyttävää tai ongelmia niin voi soitella 040 130 3884 /Terhi tai 040 135 6827/ Tanja

Voit halutessasi olla näiden asioiden, ja muidenkin, tiimoilta yhteydessä meihin Visit Raahessa jo ennen tätä tilaisuutta. Ota yhteyttä Facebookissa tai lähetä sähköpostia: terhi.etelainen [at] raahe.fi / tanja.myllyla [at] raahe.fi.

Tapahtuma Facebookissa

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Teams-kokous

Järjestäjä

Visit Raahe

Yhteyshenkilön nimi

Terhi Eteläinen, Tanja Myllylä

Yhteyshenkilön sähköposti

terhi.etelainen@raahe.fi, tanja.myllyla@raahe.fi

Yhteyshenkilön puhelin

040 130 3884 /Terhi ja 040 135 6827 /Tanja
Syksyinen kuva, jossa ME matkailun aamukahvilla -tapahtuman tiedot. Samat kuin tapahtuman tiedoissa.