Tietoisku: Some-video yrityksen käytössä

Käymme läpi kaikki laadukkaan videon tekemiseen tarvittavat tiedot ja välineet. Voit nostaa yrityksesi markkinoinnin tasoa, saada uusia asiakkaita sekä kohentaa brändiäsi ja yritykseesi liittyvää mielikuvaa.

Ilmoittaudu tietoiskuun

Haluaisitko tehdä itse laadukkaita videoita yrityksesi some-markkinointia varten? Osallistu etänä 16.6. klo 15–16, jossa käymme läpi kaikki videon tekemiseen tarvittavat tiedot ja välineet. Voit nostaa yrityksesi markkinoinnin tasoa, saada uusia asiakkaita sekä kohentaa brändiäsi ja yritykseesi liittyvää mielikuvaa. Itse tehty video on persoonallinen ja oikein tehtynä hyvälaatuinen – ja ilmainen.

Tietoiskun vetäjä Markus Rytinki työskentelee projektitutkijana Oulun yliopistossa. Hän on aiemmin toiminut tutkimusryhmänsä viestintävastaavana ja Bätte Folk -musiikkifestivaalin markkinointitiimin jäsenenä. Videoalaa Markus on opiskellut The London Institutessa. Lisäksi hän on ohjannut lukuisia musiikkivideoita ja tuottanut lyhytelokuvan.

Lisätietoa some-tietoiskujen sarjasta

Kevään ja kesän 2022 aikana yrityksille ja muille organisaatioille on tarjolla noin 30–60 minuutin pituisia, maksuttomia tietoiskuja, joissa pureudutaan internetin ja sosiaalisen median mahdollisuuksiin markkinoinnissa.

  • Työnantajamielikuva 5.5.
  • Facebook yritysmielikuvan tukena 19.5.
  • Case: Onnistuneen digimarkkinoinnin perusteet 2.6.
  • Some-video yrityksen käytössä 16.6.

Tietoiskuista hyötyvät erityisesti yritykset ja organisaatiot, joissa sosiaalisen median ymmärrys on vielä perusteiden tasolla, mutta niistä on apua kaikille somen mahdollisuuksista kiinnostuneille. Koulutukset on suunnattu erityisesti pk-yritysten johdolle, HR:lle ja muille avainhenkilöille.

Lue lisää tietoiskuista Seutukaupunkiosaajien sivulta.

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Verkkotilaisuus

Järjestäjä

SEUTUKAUPUNKIrekry-hanke
Sosiaalisen median kuvakkeita sekä näppäimistö ja puhelin taustalla.
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
1
 
2
 
3
 
4