Tarvitseeko yrityksesi koulutusta sesonkityöntekijälle?

Koulutuskeskus Brahe tarjoaa tänä keväänä uuden 5 osaamispisteen laajuisen sesonkityöntekijän koulutuksen, jossa yhdistyvät opinnot ja kesätyö. Koulutuksessa suoritetaan hygieniapassi ja anniskelupassi.

Opintojen sisältönä ovat:

  • hyvän asiakaspalvelun perusteet
  • keittiötyöskentelyn avustavat tehtävät
  • kassatyöskentelyn perusteet
  • tarjoilun perusteet
  • hygienian ja siivouksen perusteet
  • työyhteisössä toimiminen

Koulutuksessa opiskellaan teoriaa keväällä 24.4.–22.5.2023 Koulutuskeskus Brahessa ja käytännön työtä ravintolassa, kahvilassa tai hotellissa kesällä. Osaaminen näytetään kesän lopulla työpaikalla.

Koulutus sopii kaikille, joita sesonkityöt kiinnostavat. Koulutukseen voivat hakeutua esimerkiksi opiskelijat, jotka haluavat kesätöihin ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin. Myös yritykset, jotka ovat jo valinneet kesätyöntekijöitä, voivat ohjata kesätyöntekijänsä hankkimaan työssä tarvittavaa osaamista tähän koulutukseen.

Hakeutuminen koulutukseen 31.3.2023 mennessä.

Lisätiedot

Sari Alajoki

puh. 040 135 7163

sari.alajoki [at] brahe.fi

Tyhjä ravintola.

Uutishuone

TE-live tarjoaa rekrytoinnillesi näkyvyyttä, säästää aikaasi ja tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti työnantajamielikuvaan. TE-palveluiden tuottama valtakunnallinen TE-live on...
Hyvä yrittäjä, Tuletko kuulluksi, haluaisitko osallistua enemmän paikalliseen kehittämistyöhön, hyödynnätkö kulttuuriympäristöä liiketoiminnassasi? Tällä kyselyllä haluan selvittää anonyymisti, miten...
Miksi monimuotoisuus työpaikoilla on yrityksille kannattava bisnes ja millaista tukea palkkaamiseen on saatavilla julkiselta sektorilta? Näihin kysymyksiin vastaavat asiantuntijat.
 ...
Leader-ryhmät vuosille 2023-2027 on valittu ja rahoitukset jaettu. Norsu (Nouseva Rannikkoseutu) sai rahoitusta hankkeille jaettavaksi 3.072.000 euroa eli 614.400 euroa/vuosi. Norsun rahoitus säilyi...
Neliosainen ”Miten palkkaan ja pidän hyvät työntekijät” -koulutus on suunnattu yrittäjille sekä henkilöstöjohtamisesta vastaaville työntekijöille. Koulutuksen avulla pyritään tukemaan pk-yritysten...
Vastuullisuusasioiden huomioiminen on jo nyt keskeinen osa menestyvän yrityksen liiketoimintaa ja sen merkitys vain kasvaa jatkossa. Vastuullinen yritys on maineeltaan luotettava ja arvokas sekä...
Yritysten ja liiketoimintaa harjoittavien yhdistysten uudistumisen tueksi suunniteltu maksuton työpajasarja käynnistyy helmikuun alussa. Sarja sisältää kolme työpajakokonaisuutta teemoilla...
Ympäristö- ja ilmastoystävälliset toimenpiteet painottuvat kaikissa tuissa. Jatkossa tukia on mahdollista hakea pääosin vain sähköisesti Ruokaviraston Hyrrä-palvelussa, joka tulee myös uudistumaan...