Raahen seutu lautaselle - Lähiruoan ja ruokamatkailun infotilaisuudet ja tuotteistusklinikat

Oletko ruoka-alan yrittäjä, kulttuuri- tai matkailutoimija tai alalla toimimisesta kiinnostunut? Onko sinulla lähiruokaan tai ruokamatkailuun liittyvä tuoteidea, jonka jalostamisessa tai viimeistelyssä valmiiksi matkailutuotteeksi kaipaisit apua? Tai olisitko kiinnostunut saamaan lähiruoka- tai ruokamatkailutuotteesi Oulu 2026 Arctic Food Lab -tuotemerkin alle tai Visit Raahen matkailun yhteismarkkinointiin mukaan?

Tervetuloa lähiruoka- ja ruokamatkailutoimijoiden yhteiseen tilaisuuteen!

Järjestämme Raahessa, CakePop Oy:n tiloissa keskiviikkona 17.4.2024 Raahen seudun lähiruoka- ja ruokamatkailutoimijoille kaksi puolen päivän mittaista samansisältöistä tilaisuutta, jotka koostuvat info- ja tuotteistusklinikkaosioista. Voit tulla oman aikataulusi mukaan joko aamu- tai iltapäivän tilaisuuteen. Halutessasi voit myös osallistua pelkästään yhteen osioon tarpeidesi mukaan.

Ajankohtaista tietoa ja henkilökohtaista palvelua

Infossa saat ajankohtaista tietoa ruokamatkailusta sekä lähiruoan tuotteistus- ja markkinointimahdollisuuksista. Klinikalla Visit Raahen ja Raahen seudun kehityksen tiimiläiset tarjoavat sinulle henkilökohtaista asiantuntijapalvelua räätälöitynä tarpeidesi mukaan.

Olipa tuotteesi vaikkapa tasting-annos tai teemamenu, ruokaan liittyvä tapahtuma, elämysruokailu tai ohjelmapalvelu, voit tulla ideasi kanssa klinikalle ja voimme esimerkiksi työstää yhdessä aihiosta tuotekortin, suunnitella tuotteelle myyvän markkinointisisällön tai kirjoittaa auki tarinan tuotteen takana. Lisäksi voimme samalla kartoittaa yhteistyö- tai yhteistuotteistusmahdollisuuksia, kuten makukierrokset ja -kiertomatkat, tapahtumakokonaisuudet jne.

Liity Arctic Food Labiin

Tilaisuuksissa on paikalla myös Arctic Food Labin edustaja. Mikäli haluat tuotteesi maksuttoman tuotemerkin alle, tuotteistusklinikoiden aikana on mahdollista hoitaa liittymisprosessi saman tien kuntoon.

Tutustu Arctic Food Labiin sekä kriteereihin verkostoon mukaan pääsemiseksi.

Tilaisuudet toteutetaan osana Visit Raahen Älykäs ja uudistava matkailu Oulun seudun (STORe) -hanketta ja ne ovat avoimia kaikille Raahen seudun (Raahen, Siikajoen ja Pyhäjoen) lähiruoka- ja ruokamatkailutoimijoille sekä sellaisiksi haluaville.

Toivotamme tilaisuuksiin tervetulleiksi myös eri tavoin ruoan tuotantoon, jalostamiseen ja jakeluun liittyvät yritykset ja muut toimijat.

Aika: keskiviikko 17.4.2024

  • aamupäivän tilaisuus klo 9–12
  • iltapäivän tilaisuus klo 13–16

Paikka: CakePop Oy, Lohenpyrstöntie 52, 92140 Raahe

Ohjelma

Infotilaisuus (kesto 1,5 h)

  • Tervetuliaiskahvit, johdatus aiheeseen ja osallistujien esittäytymiset
  • Lähiruoka ja ruokamatkailu osana Raahen seudun matkailua, matkailupäällikkö Terhi Eteläinen & projektipäällikkö Johanna Rautio, Visit Raahe
  • Arctic Food Lab -tuotemerkin ja verkoston tarjoamat mahdollisuudet, projektipäällikkö Niina Keränen, Arctic Food Lab
  • Case-esimerkki: Ruokamatkailun tuotteistaminen, yrittäjä Kirsi Partanen, Äksyt Ämmät Oy (etänä)

Tuotteistusklinikka (kesto 1,5h)

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuksiin viimeistään 9.4.2024.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot

Johanna Rautio
puh. 040 130 8130
johanna.rautio [at] raahe.fi (johanna[dot]rautio[at]raahe[dot]fi)

Älykäs ja uudistava matkailu Oulun seudulla -hanke (STORe)
Visit Raahe
Raahen seudun kehitys

Uutishuone

Pyhäjoella uuden jaoksen toiminnan käynnistyminen nähdään myönteisenä asiana. Paikallisuudella on vahva merkitys ja alueella on pitkät perinteet yhteiseen tekemiseen, toteaa Pyhäjoen Yrittäjien...
Tuki on suunnattu erityisesti majoitus-, ravintola- ja tapahtuma-aloille Tuki myönnetään yrityksille, joiden liiketoiminta on kärsinyt julkisoikeudellisesta, koronapandemian torjuntaan liittyvästä...
Rahoituksen saivat Yrityssalo Oy ja kaksi Koulutuskeskus Brahen hanketta. Rahoituksella tuetaan osaamista kansainvälisissä rekrytoinneissa, yritysten rekrytointivalmiuksia sekä...
Tervetuloa vastaamaan kyselyyn, jonka avulla selvitetään Raahen seudun työantajien uusien työntekijöiden tarvetta ja nykyisen henkilöstön lisäkoulutustarpeita. Kyselyn toteuttaa Kajaanin...
Kansallisen vetyverkoston ohjausryhmä kokoontui torstaina 11.11.2021 Vaasassa ensimmäiseen kokoukseensa. Verkoston päämääriä ovat vetytalouteen liittyvän osaamisen kasvattaminen, pk-yritysten...
Vuoden 2021 palkittujen yrittäjien videoesittelyt ja listaus aiempien vuosien voittajista löytyvät Yrittäjien Hall of Fame -sivulta. Raahe: Virpi ja Risto Ojaniemi, Motori Oy Siikajoki: Petri ja...
Oletko koskaan miettinyt, mikä on yrityksesi tämän päivän hinta? Tai mistä maksat yritystä ostaessasi? Maksuttomissa tilaisuuksissa pääset kuulemaan suoraan asiantuntijoilta, mistä yrityksen...
Hallitus esittää muutoksia yritysten määräaikaisesta kustannustuesta annettuun lakiin. Kustannustukea jatketaan kohdistamalla tuki erityisesti matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan yrityksille....