Tulevaisuuden hyvinvoinnin kehittäjät II - pienistä ideoista suuriin tuloksiin

Tule mukaan Tulevaisuuden hyvinvoinnin kehittäjät -tapahtumaan tiistaina 9.5.2023 klo 9.00 alkaen Kajaanin ammattikorkeakoululle kuulemaan, inspiroitumaan ja verkostoitumaan yrittäjien, asiantuntijoiden, työntekijöiden, opiskelijoiden ja muiden verkostojen kanssa!

Tapahtumassa on mukana Kajaanin ammattikorkeakoulun Tapahtuman järjestäminen uudessa normaalissa -hanke. Hanke järjestää työpajan, jonka vetäjänä toimii organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa. Työpajan teema on tapahtuman järjestäjien työhyvinvointi ja jaksaminen työssä. Se on tarkoitettu erityisesti tapahtuman järjestäjille, mutta muutkin ovat tervetulleita. Työpaja on klo 11.45 - 13.45 luokkatilassa TA2 1L146. Rajallisen paikkamäärän vuoksi työpajaan tulee ilmoittautua ennakkoon tiistaihin 2.5.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen mika.pietarinen [at] kamk.fi.

Tervetuloa samalla tutustumaan tapahtuman järjestäjien mentoriverkostoon tai saamaan lisätietoa järjestettävistä verkkokoulutuksista. Lisätietoja hankkeen tarjoamista palveluista tapahtuman järjestäjille saat tulemalla paikalle tai ottamalla meihin yhteyttä.

Muita kiinnostavina aiheina tapahtumassa on muun muassa tulevaisuuden monialainen työelämä, digitaalisuus joustavan oppimisen tukena tai terveys- ja hyvinvointiteknologia. Ohjelmassa on aiheeseen liittyviä ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja, tuotteiden ja palveluiden esittelyjä, innovatiivisia työpajoja, paneelikeskusteluja ja paljon muuta.  

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, olitpa sitten yrittäjä, työntekijä, opiskelija tai vapaaehtoistoimija. Tapahtuman järjestää Kajaanin ammattikorkeakoulu yhdessä hankkeiden kanssa.  

Ohjelma tarkentuu, mutta varaa päivämäärä jo nyt kalenteriisi. Lämpimästi tervetuloa mukaan tapahtumaan.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset työpajaan

Mika Pietarinen
lehtori
puh. 044 710 1016
mika.pietarinen [at] kamk.fi

Tapahtuman järjestäminen uudessa normaalissa -hanke
Kajaanin ammattikorkeakoulu

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Tapahtumapaikan osoite

Ketunpolku 1, 87101 Kajaani

Järjestäjä

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Tulevaisuuden hyvinvoinnin kehittäjät -tapahtumamainos.