Risteys 2.0 -rekrytointitapahtuma

Uutta työtä etsiville, opiskelijoille ja alanvaihtoa tai yrittäjyyttä suunnitteleville tarkoitetussa tapahtumassa pääset perehtymään paitsi alueen työnantajien ja koulutuksen järjestäjien tarjoamiin tilaisuuksiin, myös solmimaan arvokkaita kontakteja, joista voi aueta täysin uusi urareitti.
 

Tervetuloa tutustumaan Raahen seudun ja lähialueiden tarjoamiin mahdollisuuksiin!

Kesäkuussa 2022 ensimmäisen kerran järjestetty Risteys kokosi yhteen mukavan joukon kiinnostuneita ja keskusteluita käytiin leppoisissa tunnelmissa, mikä ilahdutti niin kävijöitä, esittelijöitä kuin järjestäjiä. Nyt Risteys 2.0 tulee uudelleen entistäkin ehompana.

Ota urasi risteyskohdassa uusi suunta ja tule mukaan! 

Aika: 14.10.2022 klo 13-16
Paikka: Tapahtumatalo Raahe, Kirkkokatu 28

Tarjontaa esittelemässä ovat Raahen seudun ja lähialueen työnantajat, koulutuksen järjestäjät, työvoiman välittäjät ja kunnat. Tietoa tapahtumasta jaetaan suomeksi, englanniksi, venäjäksi ja ukrainaksi.

Mukana menossa Risteyksessä

Kalajoen kaupunki, TEPJO tekijät, Go On Raahe, Koulutuskeskus Brahe, SOL Palvelut, StartUp Refugees, Joupet Oy, Raahen Porvari- ja Kauppakoulu, Kurimus Coaching, Koulutuskeskus JEDU, Kuntokeskus Raahe, Nordic JobCentre Oy, Osuuskauppa Arina, Kajaanin ammattikorkeakoulu, Jokilaaksojen pelastuslaitos, Raahen Terästuote Oy, Hooli Stevedoring Oy, Esperi Care Oy, Pyhäjoen kunta, OP Raahentienoo, Raahen Nuorkauppakamari Ry, SIMHE-Oamk, Raahen seudun työllisyyden kuntakokeilu ja TE-toimisto.

Esittelijäksi voi ilmoittautua lomakkeen kautta 30.9. saakka. Esittelijöiltä tai kävijöiltä ei peritä maksua osallistumisesta.

Uutta ohjelmassa

Tärkeiden kohtaamisten lisäksi Risteys 2.0 tarjoilee uutuutena myös oivallisia ohjeita huippupaikan nappaamiseen ja inspiroivaa uratarinaa pelialan pyörteistä. Puheenvuorot kuullaan Fregattisalissa kahteen kertaan tapahtuman aikana.

Ota vinkit talteen ja innostu!

13.15 Ne paremmat eväät työpaikan saamiseksi
Anna Koskela, yrittäjä, Go On Raahe

13.30 Nollasta miljoonaan, menestyvän digitoimiston alkujuurilla
Jani Kaipainen, Creative Director, MeKiwi 

14.30 Ne paremmat eväät työpaikan saamiseksi
Anna Koskela, yrittäjä, Go On Raahe

14.45 Nollasta miljoonaan, menestyvän digitoimiston alkujuurilla
Jani Kaipainen, Creative Director, MeKiwi

Anna Koskela on Go On Raahen yrittäjä ja rekrytoinnin superammattilainen. Kädet savessa, jalat maassa ja katse tiukasti horisontissa siintävissä tavoitteissa Anna ei aikaile eikä haikaile, vaan pistää asiat tapahtumaan tiimipeliin luottaen.

Jani Kaipainen on MeKiwin perustaja, visionääri ja VR yksikön johtaja. ”Puolinörtti”, joka innostuu menestymisestä yhdessä kumppaneiden kanssa ja viettää vapaa-aikansa luomalla musiikkia, lenkittäen koiraa ja suunnitellen VR-pelejä.

Tervetuloa!

Lisätiedot

Tarja Limingoja
puh. 040 130 8234
tarja.limingoja [at] raahe.fi

Erja Rautio
puh. 040 130 3850
erja.rautio [at] raahe.fi

Järjestelyistä vastaa Raahen seudun kehityksen hallinnoima Peili-hanke ja kumppanina toimivat TE-palvelut sekä Raahen seudun työllisyyden kuntakokeilu. Peili-hanke on edistämässä työvoiman saatavuutta seitsemän kunnan alueella: Alavieska, Kalajoki, Merijärvi, Oulainen, Raahe, Pyhäjoki ja Siikajoki.

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Tapahtumatalo Raahe

Tapahtumapaikan osoite

Kirkkokatu 28, Raahe

Järjestäjä

Raahen seudun kehitys, TE-palvelut ja Raahen seudun työllisyyden kuntakokeilu
Tapahtumamainos Risteys-rekrytointitapahtumasta 14.10.2022.
Ma Ti Ke To Pe La Su
28
 
29
 
30
 
31
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
1