Kerttu Saalasti -seminaari: Metalli- ja konepajateollisuuden uudistuminen

Järjestyksessään 23. Kerttu Saalasti -seminaarissa tuodaan esiin uusinta tietoa ja mahdollisuuksia metalli- ja konepajateollisuuden kehittymisestä alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Digitalisaatio ja teollisuuden uudistaminen on jatkuva prosessi, joka vaikuttaa keskeisesti myös ympäristökysymyksiin.

Ilmoittaudu tapahtumaan pe 8.9. mennessä

Seminaari on suunnattu alan yrittäjille, asiantuntijoille ja päättäjille Pohjois-Pohjanmaalla. Tapahtumassa puhutaan alan uudistumiseen liittyvistä ajankohtaisista asioista kuten vetytalouden uusista liiketoimintamahdollisuuksista, metallin 3D-tulostamisen integroimisesta olemassa oleviin konepajaprosesseihin, ympäristönäkökulmista sekä alueellisesta materiaalikehityksestä.

Pääpuhujina tapahtumassa ovat DIMECC:in toimitusjohtaja Harri Kulmala ja lisäävän valmistuksen päällikkö Santeri Varis Andritz Savonlinna Works:ista. Oulun yliopiston tervehdyspuheenvuoron pitää materiaali- ja konetekniikan professori Jukka Kömi. Tapahtumassa kuullaan myös valtiovallan edustajan puheenvuoro. Paneelikeskustelun aiheena on Digitalisaatio ja lisäävä valmistus teollisuuden uudistajana.

Tapahtuma pidetään maanantaina 18.9. klo 12-16 (seminaariosuus klo 12-14 ja verkostoitumistilaisuus klo 14-16) Raahen Tapahtumatalossa, Raahesalissa. Seminaariosuutta on mahdollista seurata myös streamina Oulun yliopiston YouTubessa. Etäosallistujille lähetetään YouTube-linkki tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Tapahtuman järjestää Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Tulevaisuuden tuotantoteknologioiden (FMT) tutkimusryhmä yhteistyössä Kerttu Saalasti säätiön, Raahen kaupungin, Raahen seudun kehityksen ja Koulutuskeskus Brahen kanssa.

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Tapahtumatalo Raahe, Raahesali

Tapahtumapaikan osoite

Kirkkokatu 28, 92100 Raahe

Järjestäjä

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Tulevaisuuden tuotantoteknologioiden (FMT) tutkimusryhmä ja kumppanit
Seminaarin mainos.
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5