Kasvua ja kilpailukykyä Ylivieskan ja Raahen seutukuntiin

Kalajoen yrityspalvelukeskuksen ja Raahen seudun kehityksen yhteinen hanke tukee alueen yrityksiä jatkuvasti muuttuvan toimintaympäristön hallitsemisessa.

Joukko ihmisiä kokouspöydän äärellä.

Ylivieskan ja Raahen seutukuntien alueella on aloitettu ESR:n rahoittama KASKI -hanke (Kasvua ja kilpailukykyä rannikkoseudulle). Sen toteuttamisesta vastaavat Kalajoen seudun yrityspalvelukeskus ja Raahen seudun kehitys.

Mikä yrityksessä toimii ja mikä ei toimi – mikä voisi toimia toisin, tai paremmin?

Tarjoamme asiantuntevat resurssit muutos- ja innovaatiojohtamiseen liittyvien projektien toteuttamiseen. Kehittämisen kohteena voi olla yksittäinen liiketoiminnan osa-alue; esim. myynti ja markkinointi, tuotanto, rahoitus, tai vaikkapa yrityksen brändi. Isompana kehitysprojektina voidaan toteuttaa esimerkiksi yrityksen strategian kirkastaminen, tai vaikkapa liiketoimintamallin muuttaminen alihankkijan roolista kohti omien tuotteiden valmistamista ja myyntiä. Kehitysprojekteissaan yritys voi veloituksetta käyttää asiantuntijaresurssejamme 1 – 28 päivää.

Henkilöstön muutosvalmiuksien kehittämisessä kohteina ovat henkilöstön viihtyvyyden ja sisäisen motivaation parantaminen. Toimintakulttuuria kehittämällä parannetaan henkilöstön muutosvalmiuksia ja paineensietokykyä, sekä rakennetaan innovaatiomyönteistä ja kokeilevaa työympäristöä, joka tukee henkilöstön jatkuvaa oppimista.

Kehityshankkeet toteutetaan käyttämällä projektin omia, pitkän työuran yritysmaailmassa tehneitä yritysasiantuntijoita, sekä ulkopuolisia asiantuntijoita. Palvelut ovat yritykselle maksuttomia ja ne kerryttävät yrityksen de minimis -tukipottia.

Yhteyshenkilö Raahen seudulla

Mika Kolehmainen, Raahen seudun kehitys
mika.kolehmainen [at] raahe.fi, puh. +358 40 1357 017

Yhteyshenkilö Ylivieskan seutukunnan alueella

Ilkka Tahvanainen, Kalajoen seudun yrityspalvelukeskus
ilkka.tahvanainen [at] kalajoki.fi, puh. +358 40 3552 861

Hankkeen rahoittajien logot.