Tarvitseeko yrityksesi koulutusta sesonkityöntekijälle?

Tarvitseeko yrityksesi koulutusta sesonkityöntekijälle?

Koulutuskeskus Brahe tarjoaa tänä keväänä uuden 5 osaamispisteen laajuisen sesonkityöntekijän koulutuksen, jossa yhdistyvät opinnot ja kesätyö. Koulutuksessa suoritetaan hygieniapassi ja anniskelupassi.

Opintojen sisältönä ovat:

  • hyvän asiakaspalvelun perusteet
  • keittiötyöskentelyn avustavat tehtävät
  • kassatyöskentelyn perusteet
  • tarjoilun perusteet
  • hygienian ja siivouksen perusteet
  • työyhteisössä toimiminen

Koulutuksessa opiskellaan teoriaa keväällä 24.4.–22.5.2023 Koulutuskeskus Brahessa ja käytännön työtä ravintolassa, kahvilassa tai hotellissa kesällä. Osaaminen näytetään kesän lopulla työpaikalla.

Koulutus sopii kaikille, joita sesonkityöt kiinnostavat. Koulutukseen voivat hakeutua esimerkiksi opiskelijat, jotka haluavat kesätöihin ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin. Myös yritykset, jotka ovat jo valinneet kesätyöntekijöitä, voivat ohjata kesätyöntekijänsä hankkimaan työssä tarvittavaa osaamista tähän koulutukseen.

Hakeutuminen koulutukseen 31.3.2023 mennessä.

Lisätiedot

Sari Alajoki

puh. 040 135 7163

sari.alajoki [at] brahe.fi

Tyhjä ravintola.

Uutishuone

Seutukunnan yhteistä yrittäjäjuhlaa vietettiin Antinkankaan monitoimitalolla Raahessa lauantaina 15.11. Siikajoella yrittäjät järjestivät lisäksi oman...
Raahen kaupunki etsii uudenlaisia ratkaisuja haasteeseen, joka on yhteinen suurimmalle osalle kaupunkien keskustoista. Verkkokaupan, kulutustottumusten ja työnteon...
Lauantaina 25.10. vietettiin Siikajoen Yrittäjäjuhlaa kutsuvieraiden kesken. Juhlapaikkana toimi Vanha Teekoo ja lämminhenkistä iltaa vietettiin hyvän ruuan ja musiikin parissa. Juhlassa...
Haluatko olla mukana rakentamassa käytännönläheistä mallia pk-yritysten vastuullisuustyöhön ja -raportointiin? Etsimme pilottiyrittäjiä mukaan kokeiluun, jossa kehitetään...
Lokakuun alussa järjestimme VATUPASSI-projektin viimeiset vastuullisuuden perusvalmennukset Alavieskassa Linnakallion rauhallisessa ympäristössä ja Siikajoella Vanhalla...
Tervetuloa mukaan kansainvälistymisen aamukahveille! Marraskuussa käynnistyvän sarjan lyhyissä tietoiskuissa pääset tutustumaan ja syventymään ajankohtaisiin aiheisiin...
Yrityksen kasvu ei synny sattumalta. Se rakentuu osaamisesta, laadusta ja vastuullisuudesta. Yrityksen kestävä kasvu -työpajasarja tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden...
Miten voimme tukea yrityksiä vastuullisuustyössä ja kiertotalouden edistämisessä? VASKI – Vastuullista kiertotaloutta 2026–2028 Suunnitteilla oleva VASKI-hanke...