Kala-alan säädökset tutuksi ja käytäntöön -koulutus Kalajoki
Kala-alan säädökset tutuksi ja käytäntöön -koulutus Kalajoki
Alkutuotanto, rekisteröity elintarviketoiminta vai hyväksytty elintarvikehuoneisto? Tule kuulemaan milloin toiminta edellyttää elintarvikehuoneiston hyväksymistä laitokseksi ja kuinka se vaikuttaa omavalvonnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kuinka kala-alan toimijoiden toimintaa valvotaan ja mitä vaaditaan oivalliseen arvosanaan Oiva-raportissa.
Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy
Tapahtumapaikka
Hybriditilaisuus: Hotelli-Ravintola Lokkilinna, Matkailutie 199 ja Teams -etäyhteys
Järjestäjä
Lähikalaa ammattikeittiöihin-hanke/ProAgria Oulu/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset ja Kehittyvä kalatalous-hanke/Perämeren rannikon kalatalousryhmä.
Ma | Ti | Ke | To | Pe | La | Su |
---|---|---|---|---|---|---|
30
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
31
|
1
|
2
|
3
|