Alueiden osaamisen aika -foorumi - Miten yhdessä uudistumalla luodaan elinvoimaa?

Miten yhdeksän kunnan, seutukunnan ja maakunnan päättäjät, yritykset, oppilaitokset ja järjestöt ovat kevään 2021 aikana onnistuneet luomaan yhteisen kuvan alueensa haasteista ja mahdollisuuksista? Millaista verkostoyhteistyötä on tehtävä, jotta osaajat saadaan riittämään alueella ja työpaikoilla pystytään vastaamaan muuttuviin osaamisen tarpeisiin?

Tervetuloa Alueiden osaamisen aika -työn foorumiin kolmeen perättäiseen tilaisuuteen kuulemaan, miten Sitran ja yhdeksän alueen verkostoyhteistyössä on kevään 2021 aikana kasvatettu alueen toimijoiden kykyä uudistua ja hyödyntää alueen osaamista entistä vaikuttavammin. Voit ilmoittautua kiinnostuksesi mukaisesti joko koko foorumiin tai yksittäisiin osioihin.

Ilmoittaudu foorumiin

Tilaisuus on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita alueellisen elinvoiman ja osaamisen ekosysteemien kehittämisestä ja niissä toimimisesta tai jotka ovat mukana Sitran Alueiden osaamisen aika -verkostoyhteistyössä.

Mitä ovat Raahen seutukunnan suurimmat mahdollisuudet ja miten niihin tahdotaan tarttua yhdessä?

Raahen seudun yhteistä tilannekuvaa on ollut kirkastamassa aktiivinen joukko alueen päättäjiä sekä yritysten, oppilaitosten ja julkisten organisaatioiden ja järjestöjen edustajia. Tammikuussa alkaneen työn tulokset kuulet foorumissa kiteytettynä 15 minuuttiin.

Syksyllä 2021 katseet käännetään tulevaisuuteen ja ennakointiin sekä sovitaan yhteiset askelmerkit. Työtä seudun muutoskyvykkyyden kasvattamiseksi jatketaan myös alueiden kehittämistä varten räätälöidyssä Sitra Lab -koulutuksessa.

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Verkkotilaisuus

Järjestäjä

Sitra
Henkilöhahmoja värikkäiden pallojen sisällä.
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
1
 
2
 
3
 
4