Antinkankaantie 30

Myydään

Kunta

Raahe

Tyyppi

Liikehuoneisto

Pinta-ala

185m²

Nyt tarjolla siistikuntoinen liiketila Antinkankaalla. Hyvien kulkuyhteyksien päässä. Liiketilakeskittymässä, jossa mm. ruokapaikka, kioski, parturi, lukkoliike, lähikauppa, huonekaluliike ja toimistotiloja. Hyvin parkkitilaa ihan huoneiston vieressä.

 

Tässä kaupassa myydään kolme erillistä osaketta joiden yhteenlaskettu pinta-ala on noin 184,70 m2:tä. Tiloissa on toiminut vuosikymmenten ajan kuntoutuspalveluja tarjoavia yrityksiä. Ko. toimintaan tilat voisi ottaa käyttöön vaikka heti! Huoneistossa on neljä erillistä hoitohuonetta (joissa kaikissa omat vesipisteet), kuntoiluhuone, allashuone, suihkutilat, wc:eet, sauna, hyvät toimistotilat + muut oheistilat.

 

Taloyhtiö on kaukolämmössä. Ikkunat, sokkelin levytys ja ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö on tehty vuonna 2016.

 

Osta tästä tilat vaikka omaan ja/tai sijoituskäyttöön? Itselle työtilat ja vuokraa loput. Tähän voisi suunnitella monenlaista toimintaa!

 

Tämä on heti vapaa. Soita yksityisesittelyaika ja käydään katsomassa ja suunnittelemassa paikan päällä. Myyntiä hoitaa Pasi Siuvatti p. 050 555 5134 pasi.siuvatti [at] kodinaika.fi

Yhteyshenkilön nimi

Pasi Siuvatti

Yhteyshenkilön puhelin

050 555 5134

Yhteyshenkilön sähköposti

pasi.siuvatti@kodinaika.fi
Päivitetty: 05.10.2021